<< ^ >>

8512.jpg

230 V Nyt on tänne lateltu vähän piirrustuksia. Piirsin huvikseni äsken, miten on mallit muuttuneet... Ihan ensimmäiset kuvat tein kait 4-vuotiaana, niin vanhoja piirrustuksia on ehkä vielä jossain. Niisä näkyy muistaakseni kaksijohtoisia linjoja ja "ppNa -valaisimia" Vuodelta 2019. Sähkömaa 08.09.2019
Kuvaaja: T. Priha

08.09.2019 19:53 <Make> Voisit alkaa vaikka muotoilijaksi...
09.09.2019 22:12 <Mikko Koho> Kiva nähdä, että jollain muullakin on ollut tämänkaltaisia taipumuksia. Toivottavasti ne ovat päässeet edes vähän paremmin hyötykäyttöön kuin minulla tähän mennessä. Omasta neurokirjon poikkeavuudesta, Aspergerista, on valitettavasti seurannut se, että elämä on ollut pahimmillaan vuosikausien henkinen sotatila, jossa juuri kehenkään, edes auttaviin tahoihin, ei voi kunnolla luottaa. Siitä tilanteesta kukaan vähänkään "terve" ei selviä täysissä järjissä.
Nyt aikuisiällä on nähnyt sen mielettömyyden, kun ollaan olevinaan tehokkaita ja pudotetaan kaikki vähänkään poikkeavat yksilöt pois kyydistä, vaikka pienilläkin asioilla voitaisiin saada ihmeitä aikaan. Monikohan arvokas innovaatio ja vastaava on menetetty vain siksi ettei ole rahaa..
10.09.2019 13:14 <Joku> Samaa "vikaa" löytyy myös täältä. Nyky-yhteiskunnan "rooli" odotukset tuntuvat aika kovilta tasa-arvopuheista huolimatta. Vaikka yli 80 % syrjäytyneistä onkin miehiä, niin eipä tunnu tämä kiinnostavan näitä "tasa-arvon" edustajia lainkaan. Eikä silläkään ole heille merkitystä kuinka eriarvoisia ihmiset oikeasti ovat nykyään kun katsotaan vaikka sosiaalisesta näkökulmasta. Eräskin julkisuuden henkilö juuri puhui tuosta "rooli" odotusten vähentymisestä, mikä minun näkökulmasta ei ole kylläkään totta. Itse pyrin elämään siten mikä tuntuu parhaalta. Ei pahemmin kiinnosta se, miten noudatetaan sitä ja tuota "standardia".

© Janne Määttä 2004-2017